Αεροπορικό Ζώδιο Του Μήνα

DC-3 / C-47 (ημερομηνία πρώτης πτήσης 17/12/1935)

Αν ανήκεις στον Σκορπιό, είσαι σαν τη Dakota. Περιπετειώδης, ανήσυχος και ανεξάρτητος, αντιμετωπίζεις όλες τις δυσκολίες με αισιοδοξία. Δεν αντέχεις την ρουτίνα και τους περιορισμούς και για αυτό θα εκτελέσεις αποστολές που θεωρητικά δεν είναι δουλειά σου να τις κάνεις και θα τις πραγματοποιήσεις καλύτερα από τον καθένα. Η ανεξάντλητη ενέργειά σου, η ανάγκη να βοηθήσεις και επιθυμία για νέες εμπειρίες, θα σε οδηγήσει σε μεγάλα ταξίδια, ακόμα και στην άλλη άκρη της γης. Το μόνο σίγουρο, ότι η ηλικία για εσένα είναι μόνο ένα νούμερο και απλά θα ξεχάσεις να μεγαλώσεις….               

     Douglas C-47A/B/D Dakota / C-47A – 492622

CL-215 (ημερομηνία πρώτης πτήσης 23/10/1967)

Αν ανήκεις στον Σκορπιό, είσαι σαν το Canadair. Παθιασμένος με ξεχωριστό χαρακτήρα και εσωτερική δύναμη που σε κάνει αξιοπρόσεκτο, όσο και αν προσπαθείς να κρατηθείς στο παρασκήνιο. Έχεις τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και μπορείς να διαβάζεις την εξέλιξη των καταστάσεων, επεμβαίνοντας γρήγορα, ‘’σβήνοντας’’ όλα τα προβλήματα έγκαιρα. Φυσικός ηγέτης, θα βρεις τη λύση, ακόμα και αν χρειαστεί να κινηθείς μέσα σε αναταράξεις και χαμηλή ορατότητα. Έχοντας κυβερνήτη τον Πλούτωνα, όταν οι άλλοι σε έχουν ξεγραμμένο, εσύ ‘’ξαναγεννιέσαι’’ ακόμα καλύτερος (Cl-215 / Cl-215T / Cl-415 / Cl-515).     

     Canadair CL-215 Scooper / Canadair CL-415GR/MP Super Scooper

ΑΗ-64 (ημερομηνία πρώτης πτήσης 30/09/1975)

Αν ανήκεις στον Ζυγό, είσαι σαν το ΑΗ-64. Κάνεις κάθε κατάσταση αρμονική, εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου. Διαθέτεις ευέλικτο μυαλό (AN/APG-78 Longbow) και διορατικότητα (M- TADS/PNVS), προκειμένου να βρεις λύσεις που οι άλλοι αδυνατούν να δουν.  Αν και αποφεύγεις τις συγκρούσεις και συνήθως η παρουσία σου αρκεί για να λυθούν, δεν θα διστάσεις να ρίξεις όλες τις φωτιές της κολάσεως (AGM-114 Hellfire) προκειμένου να έρθει τελικά η ειρήνη. Γενικά, κανείς δεν μπορεί να προωθήσει μια άποψη καλύτερα από εσένα, διεκδικώντας πάντα αυτό που είναι το σωστό.

McDonnell Douglas AH-64A Apache / Boeing AH-64DHA Longbow Apache

C-130 (ημερομηνία πρώτης πτήσης 23/08/1954)

Αν ανήκεις στο Παρθένο, είσαι σαν το C-130. Χαρακτήρας χαμηλών τόνων αλλά και απαιτητικός. Μπορείς να δρας το ίδιο καλά μόνος και σε ομάδα. Δεν σε ενδιαφέρει να ζεις στο προσκήνιο, αντίθετα αποφεύγεις τα πολλά φώτα, γιατί γνωρίζεις ότι είσαι απόλυτα απαραίτητος σε όσους υπάρχεις στη ζωή τους. Δεν σταματάς ποτέ αν δεν ολοκληρώσεις αυτό που άρχισες και θα ανταπεξέλθεις σε όποια εργασία και αν σου αναθέσουν. Προσφέρεις βοήθεια, όπου και όποτε σου ζητηθεί, γιατί αυτή είναι η αποστολή σου στον κόσμο.

Lockheed C-130H/B AUP Hercules